Horeca

Wij zijn er voor de Horeca. Slijterij Wigbolt voert een groot assortiment wijnen, bieren en gedistilleerd. Van eigen import wijn, welke je nergens anders tegenkomt, tot lokale bieren. We voeren standaard al een uitgebreid assortiment, maar bieden ook de mogelijkheid om eigen dranken toe te voegen aan onze voorraad.

ONE-STOP-SHOP
Bij ons kun je terecht voor al je drank. Dit scheelt in handelingen en administratie.

SCHERPE PRIJZEN OP HET ASSORTIMENT GEDISTILLEERDE DRANKEN
Samen kijken we waar bespaard kan worden op de inkoop van drank.

GRATIS BEZORGING IN DE REGIO HAARLEM, OOK BIJ KLEINE BESTELLINGEN
We rijden elke week rond in de regio, een kleine moeite om ook bij jullie langs te rijden.

FLEXIBELE BETALINGSCONDITIES
Onder voorwaarde bieden wij de mogelijkheid om per bestelling, per twee weken, of per maand te betalen. Daarnaast voeren wij een betalingstermijn van twee weken.

UNIEK ASSORTIMENT
Ons motto is niet voor niks: Altijd een fles die je nog niet kent!
Door samen te werken met een groot aantal (lokale) leveranciers proberen wij altijd onderscheidend te blijven in het assortiment.

Trainingen voor het personeel

PROEFRUIMTE IN HEEMSTEDE
In onze proefruimte in Heemstede kunnen we in alle rust uitzoeken welke dranken geschikt zijn om toe te voegen aan het assortiment. De proefruimte is de perfecte plek om in een inspirerende omgeving trainingen te geven aan het personeel betreft drankenkennis.

TRAININGSLOCATIE IN HAARLEM
In onze cocktailbar in Haarlem kan eindeloos geëxperimenteerd worden met de vele verschillende dranken. Hier leert het personeel om de drankenkennis in de praktijk te brengen. (Ook mogelijk op locatie.)

ADVIES OVER SPEED & EFFICIENCY ACHTER DE BAR
Wanneer de drankenkennis up-to-date is helpen wij de ondernemer om de werkprocessen snel en efficient in te richten. Hierbij kijken we naar de inzet van het aantal FTE en de indeling van de bar. Ook gaan we met het personeel aan de slag om vaardigheden aan te leren om sneller te werken met minder inspanning.

HULP BIJ MENU-ENGINEERING
Wij helpen om een onderscheidende drankenkaart te maken met oog voor creativiteit en tips voor betere marges.