OVER ONS

GEZELLIG, MODERN, KNUS, LICHT, CREATIEF.

Een aantal termen die betrekking hebben op Slijterij Wigbolt.

Waar de slijterswereld vaak traditioneel is, maken wij van het bezoek weer een beleving. Net als dat een bezoek aan onze bar in Haarlem een beleving is. Gestuurd door grote importeurs zie je vaak hetzelfde assortiment bij veel slijters, dit willen wij veranderen. Vandaar onze belofte: Altijd een fles die je nog niet kent!

Een nieuwe benadering, met een moderne en lichte inrichting. Een direct contact met onze (horeca) klanten zorgt ervoor dat je bij Slijterij Wigbolt geïnspireerd wordt en altijd iets te ontdekken hebt. In onze proefruimte staan veel flessen klaar om te proberen. Hier is het mogelijk om zakelijk met het barteam trainingen te volgen. Of om met vrienden of collega’s een workshop of proeverij te doen.

WIJ ZIJN ER VOOR DE BUURT
Directe buurtbewoners uit Heemstede kunnen genieten van gratis bezorging. Of het nou een fles is om zelf op te drinken, of een fles om cadeau te doen.

WIJ ZIJN ER VOOR DE REGIO HAARLEM
Snelle levering en een eerlijke prijs. Voor de mensen die op zoek zijn naar een specifieke fles of specifiek advies. En mensen die kennis verwachten dat bij andere slijters in de regio niet te vinden is.

WIJ ZIJN ER VOOR DE HORECA
Onze horeca collega’s die op zoek zijn naar een partner die tegen concurrerende prijzen wijn en sterke drank kan leveren. En een partner die een assortiment voert wat verder niet te vinden is. Deze doelgroep kunnen wij deels bedienen vanaf onze locatie in Haarlem centrum, welke gebruikt kan worden als afhaalpunt.